In fapt, fiind in vizita la rude, am parcat langa semnul OPRIREA INTERZISA fara sa observ (semnul fusese montat doar de cateva zile si mascat oarecum de copaci)
Am primit instintare in posta de la Politia Locala sa trimit datele soferului care a parcat masina pe interzis in data... si poza cu masina mea. Mentionez ca nu am trimis datele si m-am trezit normal cu doua amenzi , una pentru ca nu am trimis datele soferului si a doua pentru oprire in loc nepermis. Ambele amenzi sunt date in baza unor HCL Cugir. Ma gandesc sa contest amenda pentru netransmiterea datelor intrucat stiu ca exista o hotarare a ICCJ publicata in MO cum ca Politia locala nu poate amenda pentru netransmiterea datelor conducatorului auto care a savarsit o contraventiei, bineinteles amenda pentru oprire pe interzis am de gand sa o platesc de vreme ce am gresit.
Va rog sa-mi spuneti daca are rost sa contest sau nu. Multumesc
Va multumesc pentru raspunsul promt. Cu siguranta amenda primita pentru contraventia savarsita am sa o platesc. Intrebarea mea era daca sunt sau nu abilitati politisti locali sa dea amenda pentru netrimiterea datelor soferului avand in vedere ca exista deja o prevedera data de catre ICCJ cu privire la atributiile lor si la faptul ca doar agentul rutier costatator poate da amenda pentru netransmiterea datelor conducatorului auto. Va multumesc
Ridicari masini
calin64
e normal ca firmele de ridicat masinile parcate neregulamentar sa ridice doar 1 masina care incalca sa spunem indicatorul \"oprirea interzisa\", atat timp cat ... (vezi toată discuția)