avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa timbru si incadrare fapta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa timbru si incadrare fapta

Buna ziua,
As dori sa dau in judecata un service auto, dupa ce am platit anumite servicii, masina mea nu a functionat corespunzator. Am discutat pe whatsapp cu reprezentantul service-ului si detin conversatia, prin care spune ca imi va da inapoi banii. Doar ca, atunci cand m-am dus la el la service, dupa ce am stabilit in prealabil data si ora la care ma voi duce, acesta a refuzat sa imi dea banii, spunand ca s-a razgandit si imi va da o suma mai mica, adica 300 lei din 1200 lei apoi am fost dat afara din service. Am luat acei bani si vreau sa apelez la instanta pentru ca am fost la o sectie de politie si mi-au zis sa ii dau in judecata ca nu e de competenta lor.
Cat si unde pot plati taxa de timbru la suma de 900 lei si cum il pot actiona in instanta, multumesc!
Cel mai recent răspuns: offsetman , utilizator 20:41, 5 Iulie 2018
Buna ziua,
Puteti sa va recuperati banii daca aveti chitanta/factura doveditoare ( plus probele de care ati vorbit si alte probe necesare) actionand in judecata pe reprezentantul service-ului, actiune in pretentii. Taxa de timbru este 68 lei.
nu a vrut sa imi dea factura, am discutii pe whatsapp in care spune ca nu imi da factura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina cu contract dar atat eu cat si vanzatorul ne-am razgandit. el nu poate sa-mi dea banii inapoi. cupon_valabil cupon_valabil Am cumparat o masina cu contract dar atat eu cat si vanzatorul ne-am razgandit. In 28.12.2021 i-am dat vanzatorului un avans si acesta a scris un contract ... (vezi toată discuția)
Datorie nerecuperata, conversatii scrise Cristinada Cristinada Buna seara, as dori sa stiu daca am destule probe pentru a putea recupera datoria. Daca da, ma sfatuiti sa actionez in instanta sau sa contractez o firma de ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la proces a reclamantului clicker4cash clicker4cash As dori sa stiu ce se intampla daca reclamantul, cel care a depus o actiune, se razgandeste si nu se mai prezinta la proces, nici personal si nici prin avocat, ... (vezi toată discuția)