avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii

Salut .. am locuit in anglia diverși ani am datorii de peste 30 de mii de lire in doua diverse banci si abonamente telefonie mobilă .. ași vrea sa ma reîntorc în Anglia .. Intrebarea mea este : o sa am probleme la aeroport ,risc să fiu arestat ? E penala chestia asta in anglia ? ms
Cel mai recent răspuns: robert adi , utilizator 05:04, 16 Iulie 2018
Ar trebui sa contactati un avocat din Anglia .
Legislatia lor este diferita de cea din Romania, in ceea ce priveste datoriile catre persoanele juridice.

MULTUMESC

Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
robert adi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am imprumutat-o pe fosta mea iubita cu diverse sume de bani andreutz88 andreutz88 Din august 2017 pana in iunie 2018 am imprumutat-o pe fost mea iubita si i-am platit si unele rate suma ajungand pana acum la 11000 lire sterline.totii banii ... (vezi toată discuția)
Important! bună seara ! tatăl meu a primit o înștiințare cum că este ... Ivy9 Ivy9 Bună seara ! Tatăl meu a primit o înștiințare cum că este executat silit din cauza neplății unui telefon cu abonament la o rețea de telefonie ... (vezi toată discuția)
Avocati va rog atentie la tzepele care le puteti lua TD1 TD1 Nu sunt de mult in bransa asta insa vreau sa va spun ce am patit. ora 10: primesc un mesaj "buna ziua sunt cutarescu sunt retinut la aeroport va rog sa ma ... (vezi toată discuția)