avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugerea pomilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugerea pomilor

Bună ziua, în urmă cu 2 ani am plantat 2 pomi în fața blocului (curtea) unde locuiesc (stau la parter) să-mi țină puțină umbră, deoarece este îngrozitor de cald vara (razele soarelui bat direct în geam și perete) și să mai reducă din căldură în general. Pomii au crescut și au ajuns la nivelul geamului vecinei, care ne-a amenințat să-i toaletăm deoarece îi bat în geam (nu-i băteau), altfel le va stropi și se vor usca. A doua zi dimineața le-am toaletat și acum după 2 zile au început să se usuce. Am fost după ea să discutăm și aceasta a spus că le-a stropit că o deranjează (chiar dacă nu ajung la nivelul geamului ei, am făcut și niște poze). Ce e de făcut în această situație? Am făcut o plângere la poliție, dar nu știu ce se va rezolva.

Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:32, 6 Iulie 2018
Trebuie sa aveti in vedeere ca dv ati plantat pe domeniul public respectiv primaria poate dispune masuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie taiere crengi utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Peste curtea mea, orin aer trece cablul de la stalpul de curent, precum si cel de internet care deservesc o casa vecina. E virba despre case de ... (vezi toată discuția)
Domeniu public din jurul blocului marinsandu marinsandu buna seara! cu ceva ani in urma(12), am plantat 2 pomi(plopi) pe spatiul verde din fata apartamentului in care locuiesc(la parter), pentru a evita incalzirea ... (vezi toată discuția)
Spațiul verde din fata blocului Annnna8789 Annnna8789 Bună seara! Locuiesc la parter la un bloc de 4 etaje iar vecinii s au apucat de plantat flori si copaci mii in fata geamului meu..chiar aproape de geam. ... (vezi toată discuția)