avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pot obtine carte de identitate provizorie de 2 ori?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pot obtine carte de identitate provizorie de 2 ori?

Salutare ! Acum ceva timp nu am putut sa imi fac buletin pentru ca au fost niste probleme cu actele casei,am fost la tribunal si m-au plimbat dintr-o parte in alta vreo 2 ore degeaba. Am zis ca mai bine imi fac o carte provizorie de identitate si asa am si facut. Dar acum mi-a expirat,intrebarea este daca imi pot face o a doua carte de identitate provizorie? Imi pare rau daca nu am pus in categoria corespunzatoare aceasta intrebare.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:45, 6 Iulie 2018
Buna ziua,
DA, nu este nicio problema. Incercati totusi sa va rezolvati problema cu actele ca sa nu stati o vesnicie cu carte de identitate provizorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot angaja fara buletin ? GeorgeMarian16 GeorgeMarian16 Salutare ! Intr-o luna implinesc varsta de 16 ani si as vrea sa ma angajez part time. Problema este ca acum 2 ani cand am fost sa imi fac buletinul cei de la ... (vezi toată discuția)
Mi-a expirat cartea de identitate și am examen auto în curând. cum îl pot da în aceste condiții? prunamarian prunamarian buletin expirat,cum pot da sala auto in aceste conditii?(numai am timp sa imi fac alt buletin) (vezi toată discuția)
Conducere autovehicul cu ci expirat/depus pentru inoire claudiuc claudiuc Buna ziua. Cartea de identitate a expirat de curant si trebuie sa fac un drum in alt oras sa il reinnoiesc. Permisul de conducere este valabil. Se poate ... (vezi toată discuția)