avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Administrator vs CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Administrator vs CIC

Buna ziua, Detin un Srl la care sunt și administrator (împreună cu sotul) și angajată pe postul de contabil. Momentan sunt în CIC și am 2 intrebari:
1.am voie sa ridic dividende în timpul CIC?
2.in timpul CIC pot merge la punctul de lucru al firmei pt diferite verificări? (De ex sunt situații în care rămân singura în magazin pana au fetele pauza de masa)
Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:44, 8 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Puteti ridica dividende in timpul CCC.

2. Daca nu v-ati suspendat si din calitatea de administrator pe durata CCC, puteti merge sa efectuati acele verificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc si rolul de asociat srl demetermariana demetermariana Buna ziua, In momentul de fata sunt angajata ca economist in cadrul unei companii. Impreuna cu un prieten am hotarat ca in viitorul apropiat sa deschidem un ... (vezi toată discuția)
Programul de munca tudosemihaela tudosemihaela lucrez intr-un hipermarchet , functia casier, part-time (16,15-22,15 cnf. contr. de munca) ,programul magazinului fiind 8-22 .Prima mea intrebare este : au ... (vezi toată discuția)
Administrator srl vs. concediu de maternitate de 126 zile TLarisa TLarisa Buna ziua! Situatie: in acest momentbsunt asociat si administrator numit in act constitutiv al unui SRL. Ca si administrator nu sunt remunerata ci este ... (vezi toată discuția)