Buna seara as dori sa ma lamuriti in privita legilor din romania legate de recunoasterea copilului cum poate un tata sa isi recunoasca copilul daca timp de 3 ani nu sa interesat de el? Am citit pe forum ca ar exista posibilitatea de a fii recunoscut la starea civila sau la notar in baza unei declarati dar acest drept nu se prescrie vine ori ce nebun si zice ca vrea sa recunoasca copilul x nu cred ca mai tine minte nici ziua in care sa nascut minorul .are subsemnatul calitate procesuala de a ma actiona in judecata avand in vedere ca sau scurs 3 ani de cand este minorul pe lume iar el dovezi legate de relatia noastra nu are doresc sa stiu aceste lucruri deoarece minorul are o casa pe numele lui cu mibe ca tutore pana la 18 ani problema e ca sau trezit sentimentele panterne in subsemnat de cand cu aceasta locuinta si as dori sa protejez pe cat se poate minorul de o asemenea dragoste
Incuvintare nume
eu777
Buna seara,
Va rog daca se poate sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. Este vorba de un amic care in urma cu cativa ani cand sotia lui a nascut, ... (vezi toată discuția)