avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune dupa deces parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune dupa deces parinti

pot intra in masa succesorala a succesiunii voita de copii proprietati ce nu au titlu de proprietate, parintii nefacand succesiunea ci fiecare intelegandu-se amiabil cu fratii lor dupa moartea parintilor lor?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 08:45, 8 Iulie 2018
Da. Dar trebuie dezbătută in prealabil succesiunea dupa bunici si străbunici, mătuși si unchi decedați fara mostenitori
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2018
Petre Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept mostenire ContSters134265 ContSters134265 Matusa mea a decedat si nu are copii. Unchiul poate sa participe la succesiune dupa bunicul meu, avand in vedere ca pe numele lui si cei 6 copii mostenitori, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. bunicii mei au murit în urma cu 24 de ani. ei au ... Aerbod Aerbod Buna ziua. Bunicii mei au murit în urma cu 24 de ani. Ei au avut 3 copii, o fata și 2 băieți. In casa părintească a rămas doar tatăl meu încă de ... (vezi toată discuția)
Prioritate la succesiune emil1702 emil1702 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: trebuie facuta succesiunea dupa o persoana decedata in 2007(numita in continuare \"persoana\") care a avut un ... (vezi toată discuția)