avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost agresată verbal și fizic, în trafic, de un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost agresată verbal și fizic, în trafic, de un instructor auto

Buna seara, va rog sa-mi dati si mie cateva sfaturi cu privire la incidentul ce mi s-a intamplat. In urma unor sicanari in trafic cu o doamna soferita, in dreapta avand un domn instructor auto, afland ulterior de profesia acelui domn, am fost urmarita si in aproximativ 300m mi s-a blocat sensul de mers, fiind nevoita sa pun frana si sa opresc masina, ca acel domn sa coboare din masina sa ma agreseze verbal, sa-mi deschida portiera, nefiind portierele blocate, si sa ma agreseze si fizic, scuipandu-ma. Nu am mers imediat la politie, pentru ca nu stiam cine este acel domn, dar am reunoscut-o pe soferita si ulterior am aflat. Vreau sa depun plagere la Politia locala, avand la dispozitie 90 de zile. Nu am martori, eram singura in masina, de asta si-a permis acel, asa zis domn, sa recurga la acest comportament de golan...intrebarea mea este, ce sanse am sa fie sanctionat, in conditiile in care, cand s-a vorbit cu el la telefon, nu mai recunoaste nimic, el avand trei martori in masina care presupun ca vor fi invatati sa nu recunoasca nimic. Mai mult de atat, unde as putea face plangere pentru acest instructor auto independent, care dupa parerea mea, nu ar trebuie sa mai profeseze, daca ii invata acest comportament si pe viitorii soferi, sa blocheze masini si sa scuipe in trafic doamnele soferite. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ciufi80 , utilizator 16:00, 19 Iulie 2018
Prin sintagma "sofer" inteleg ca ar fi vorba despre persoana ce se afla la volan si conducea respectivul autovehicul.
In speta prezentata se facea vorbire despre un "instructor auto ".
Foarte bine !!!
Asa isi invata "elevii".
Maximum de agresivitate in trafic !!!
Propun sa-l "felicitam" pe acel "instructor auto" !!!
Sper ca nu gresesc.
Sau ???
A se reciti speta prezentata initial, de catre "ciufi80".

Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2018
Adrian Sulea, Consultant credite si finantari
~ Conținut șters la cerere ~
Scuze, nu prea am inteles enuntul. Ati scris in titlu ca "ati fost agresata de o persoana care era la volanul unei masini-scoala." iar in corpul mesajului ca "v-ati sicanat in trafic cu o doamna soferita, avand in dreapta un instructor auto". Deci, masina-scoala avea doua volane? "Doamna soferita" era sofer actual sau viitor? Din text inteleg ca si Dvs ati intretinut starea de conflict!
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2018
mtomescu, utilizator
Masina este de scoala si nu se afla in campul muncii, dar este si proprietatea acelui asa zis domn instructor independent, care nu se afla la volan, era pe scaunul din dreapta, dar avand pedale si el, practic o parte din masina o manevra domnia sa. Doamna soferita se afla la volan pentru ca, am aflat ulterior, domnul este anchetat ca a fost prins baut la volan, va dati seama ce "exemplu" este acest instructor pentru viitorii soferi. Nu am dovezi, dar sper ca din patru persoane care se aflau in acea masina in timpul incidentului, una sa cedeze si sa recunoasca. Am facut plangeri peste tot, politie, parchet, ISCTR, scoala auto la care este domnul inscris, daca nu am sorti de izbanda, macar sa se stie cine este acest domn. Din punctul meu de vedere, nu este la primul incident si n-ar trebui sa mai profeseze ca instructor auto. Va dati seama ce-i invata pe viitorii soferi, daca indrazneste cineva sa va taie calea, urmariti-l, blocati-l, injurati-l si scuipati-l, mai ales pe domnisoarele si doamnele care se afla in trafic. Asa a procedat cu mine acea doamna soferita, sub influenta acelui domn, urmand ca acel domn sa coboare din masina, injurandu-ma, deschizandu-mi portiera din dreapta si scuipandu-ma, practic a fost atac la persoana. Acest individ a vrut sa-si arate puterile cu o persoana de sex feminin, dar la politie il vor lasa puterile si va face marturie mincinoasa, cum ma astept.
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2018
ciufi80, utilizator
Buna ziua, titlul nu l-am ales eu, eu doar am relatat ce mi s-a intamplat si daca cititi ce am relatat, veti intelege. Si ca sa va raspund la intrebarea dumneavoastra, care mi se pare ironica " Deci, masina-scoala avea doua volane?" Nu, nu avea doua volane, dar avea doua randuri de pedale, iar doamna care se afla la volan, cand am vorbit cu ea la telefon, a recunoscut ca acel domn instructor auto din dreapta, a pus mana pe singurul volan din masina si a tras de el, blocandu-ma, ca sa coboare din masina, sa ma agreseze verbal si sa ma scuipe, doar pentru simplu fapt ca am indraznit sa depasec masina prin dreapta, eu FEMEIE. Acest individ misogin s-a gandit sa-si arate barbatia cu o femeie, ca daca era un barbat, nu indraznea. Cat despre "starea de conflict", sunt soferita de 12 ani si conduc zilnic, dar nu am avut parte de astfel de incidente, doar pentru simplu fapt ca i-am taiat calea si a fost nevoie sa franeze. Poate din partea mea a fost o manevra gresita, recunosc, dar el ca instructor auto, trebuia sa fie calm si sa fie bucuros ca a evitat un accident, nu s-o agite pe soferita, sa ma urmareasca si sa-mi blocheze banda de mers ca sa MA SCUIPE. Zeci sau chiar mii de intrari fortate se intampla in trafic, care te obliga sa pui frana ca sa nu produci accidente, ci-ar trebuie, toti sa fie urmariti, luati la scuipat si batuti. Acest individ m-a agresat verbal si fizic, scuipandu-ma, doar ca eram sa produc un accident si a zis sa ma puna el la punct. Intrebarea mea este "ce s-ar fi intamplat daca, chiar produceam un accident, ma lua la bataie sau daca avea un pistol ma impusca, nu??? Sa fim seriosi si nu ironici, misogini ca acest individ sunt cu miile in trafic, care se cred regii soselelor si femeile nu ar trebuie sa fie soferite. Sper sa reusesc ca acest golan sa plateasca, iar a doua oara cand va dori sa-si mai lase saliva pe vreo femeie, sa si-o inghita. O zi buna !
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2018
ciufi80, utilizator

Alte discuții în legătură

Cercetare penala cziegler cziegler Buna ziua, trec printr-o situatie foarte ciudata si nu stiu cum sa procedez mai departe. O sa povestesc pe indelete speta si va rog frumos sa ma ajutati cu o ... (vezi toată discuția)
Accident auto provocat de proprietarul mașinii, care stătea în dreapta șoferului și a tras de volan. acum tot el are pretenții la despăgubiri, ce credeți că poate să obțină? tytyrez77 tytyrez77 Am si io o problema acum doua luni fiica mea inpreuna cu o fata si cu prietenul acesteia au plecat cu masina sa ia 2 pungi de seminte la un moment dat fiica ... (vezi toată discuția)
Nebuni la volan. cum ii strangem marshanna marshanna Buna ziua, O colega de-a mea a avut azi un incident in trafic. Mai precis, dorind sa se incadreze pe banda din stanga, ca sa vireze catre o strada, soferul ... (vezi toată discuția)