avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

de 10 ani ma judec pentru casa in care stau cu o mostenitoare de profesie(are mai multe case mostenite de la batrani) care nu cred ca poate pretinde aceasta casa deoarece fosta proprietara a primit dupa revolutie, la cererea ei, o alta casa in schimbul acesteia care era avariata la acea vreme. asa zisa mostenitoare a mostenit casa aceea si acum o revendica si pe asta si are si mari sanse sa o obtina.Va rog sa-mi spuneti daca asi putea sa-i fac o plangere penala considerand ca desi stia ca s-a primit o casa in schimbul acesteia a cerut-o si pe asta( cu rea credinta consider eu) Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nik , utilizator 00:19, 21 Martie 2006
Sigur ca poti sa-i faci plangere penala, dar in asemenea cazuri practica parchetului este de a da NUP cu motivatia ca este de competenta instantei civile solutionarea unei astfel de probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

plangere pentru denuntare calomnioasa roucoups roucoups Reclamat pt denuntare calomnioasa In luna iunie anul 2013 am facut o plangere cumnatului fostei mele sotii, plangere in care am specificat faptul ca domnul ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios rompell rompell daca in baza unei plingeri penale depuse si se pare ca are rezolutie NUP, pot face un denunt calomnios?pot cere daune? si unde sa ma adresez? cel care a facut ... (vezi toată discuția)
Plangere denuntare calomnioasa popmari popmari Buna ziua Va rog frumos daca ma puteti ajuta la o speta:- in aprilie 2010 a fost depusa impotriva mea o plangere penala pentru distrugere, tulburare de ... (vezi toată discuția)