Buna ziua. Sunetm doua surori si acum peste 10 ani, cand eu eram casatorita, mama a deschis un depozit la o banca si a imputernicit-o doar pe sora mea. Dupa 2,3 ani, mama ( titularul), s-a imbolnavit grav, fiind incadrata cu handicap grav, permanent, cu ataxie cerebeloasa, neputandu-si folosi mainile si picioarele ( nu mai are coordonare). Problema acum este ca vrea sa ma imputeniceasca si pe mine si de la banca spun ca nu se poate fara sora mea, deaorece titularul nu mai are acelasi specimen de semnatura. Ce este de facut? Noi nu o putem deplasa la banca, fiind imobilizata la pat. Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Nu sunteti clara in exprimare: spuneti ca nu se poate fara sora dv, dar ca cea nedeplasabila este mama. Daca dv.si sora puteti merge la banca, dar e necesara si prezenta mamei, care e nedeplasabila, solicitati unui notar sa vina acasa la mama si sa intocmeasca o procura speciala prin care va imputerniceste pe una dintre surori sa o reprezentati la banca, indicand in procura si faptul ca doreste si o imputernicire pe cont, totodata.