avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamație renovare apartament situat în zonă ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamație renovare apartament situat în zonă protejată. Cum pot dovedi că nu eu, ci fostul proprietar a făcut modificările?

In urma cu 5 ani am cumparat un apartament pe blvd Magheru care este considerata zona protejata. Schita apartamentului nu corespundea cu realitatea insemnand ca fostul properietar a daramat o baie de serviciu pentru a face living-ul mai mare.
De curant un vecin binevoitor m-a reclamat la Serviciu Control Disciplina in Constructii de unde au venit in control care si au lasat chiriasului un proces verbal de inspectie prin care mi se cere sa aduc schita si actul de properietate al apartamentului.
Cum pot dovedii ca nu am facut nici o modificare in apartament si faptul ca apartamentul a fost modificat de fostul proprietar? Din ce am citit pe procesul verbal faptele constituie infractiune si se pedepsesc cu inchisoare de la 3 luni la 1 an sau amenda.
Cum pot sa ies din acesta incurcatura?
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ddaannyy00 , utilizator 13:36, 11 Iulie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Procesul verbal doar constata faptul ca in locatia respectiva isi desfasoara activitatea firma care a inchiriat de la mine si mi se cere sa ma prezint cu schita si actul de proprietate la sediul dumnealor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare baie mansarda BalabanMircea BalabanMircea Buna ziua ! am cumparat in 2013 un apartament cu 2 camere la mansardă, prin intermediul unui credit bancar. Preimele probleme le am avut anul trecut,cu vecina ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am achiziționat un apartament în care holul este ... davidandi2201 davidandi2201 Bună ziua. Am achiziționat un apartament în care holul este proprietate comuna. Nu am știut acest lucru în momentul în care l am cumpărat, fostul ... (vezi toată discuția)
Primul cadastru pentru un apartament modificat AndreeaFP AndreeaFP Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: impreuna cu mama mea detin un apartament cu 4 camere (in acte), dobandit in 2012 in urma succesiunii ... (vezi toată discuția)