avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamație renovare apartament situat în zonă ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamație renovare apartament situat în zonă protejată. Cum pot dovedi că nu eu, ci fostul proprietar a făcut modificările?

In urma cu 5 ani am cumparat un apartament pe blvd Magheru care este considerata zona protejata. Schita apartamentului nu corespundea cu realitatea insemnand ca fostul properietar a daramat o baie de serviciu pentru a face living-ul mai mare.
De curant un vecin binevoitor m-a reclamat la Serviciu Control Disciplina in Constructii de unde au venit in control care si au lasat chiriasului un proces verbal de inspectie prin care mi se cere sa aduc schita si actul de properietate al apartamentului.
Cum pot dovedii ca nu am facut nici o modificare in apartament si faptul ca apartamentul a fost modificat de fostul proprietar? Din ce am citit pe procesul verbal faptele constituie infractiune si se pedepsesc cu inchisoare de la 3 luni la 1 an sau amenda.
Cum pot sa ies din acesta incurcatura?
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ddaannyy00 , utilizator 13:36, 11 Iulie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Procesul verbal doar constata faptul ca in locatia respectiva isi desfasoara activitatea firma care a inchiriat de la mine si mi se cere sa ma prezint cu schita si actul de proprietate la sediul dumnealor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vz-cump apartament ContSters200727 ContSters200727 As dori sa supun discutiei urmatorul caz. In anul 2009 am incheiat cu un constructor un antecontract de vz-cump a unui apartament. Schita atasata ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament cyberDJ cyberDJ Buna ziua, Am cumparat de curand (cu toate actele in regula) spatiul de uscator al scarii in care stau impreuna cu parintii. Acel spatiu figureaza acum in ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie mihai03 mihai03 Buna dimineata. Va deranjez cu urmatoarea problema. In anul 1995 am fost pus in posesie a unei suprafete de 1100 m2, in baza unui act de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)