Buna ziua.Sunt tatăl unui copil de 3 ani provenit dintr un concubinaj.de un an de zile nu mai pot vedea copilul si as dori sa ma adresez instanțelor de judecată pentru drept de vizita.precizez ca nu doresc sa il iau de la mama pentru ca din punctul meu de vedere e o mama minunata.doar ca din cauza unor situatii apărute pe parcurs între mine si părinții ei momentan nu pot merge la ea sa il vad desi stan la nici 5 km unul de altul.imi poate da cineva un model de ordonanta prezidentiala pentru ca nu îmi dau seama care e bun.e mai bine sa merg prima data la un mediator????
Nu exista model!
fiecare situatie este diferita.
Programul de vizitare minor nu se stabileste pe cale de ordonanta presedintiala. Daca doriti pe aceasta cale, trebuie sa justificati care este urgenta.
Si totdeodata trebuie sa existe si dosarul de fond introdus.
Atit timp cat ea nu va permite sa vedeti copilul, din punctul meu de vedere este inutila vizita la mediator.
Nu este obligatorie medierea/mediatorul anterior introducerii actiunii in instanta.
... in cazul dvs. este mai util un avocat decat un mediator... opinia mea!
Formulați o acțiune pe fondul cauzei și în paralel prevalați-vă de procedura ordonanței președințiale.
Cel mai bine ar fi să apelații la serviciile unui avocat.
Divort cu copil
potyi59
Daca in septembrie 2011 este termenul de divort,pot cere o ordonanta prezidentiala pentu a putea sa-mi vizitez fetita si sa-mi petrec weekendul cu ea.Momentan ... (vezi toată discuția)