Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in problema urmatoare: Am incheiat un contract cu un avocat din Bucuresti, pentru recuperarea unor sume, adresa mea de domiciliu (deci cea de coresponenta cu Judecatoria) find declarata adresa firmei dumnealui (o casa de avocatura destul de cunoscuta), deci acolo merg toate instiintarile instantei de judecata, intelegerea fiind sa ma instiinteze dumnealui de ceea ce este nevoie. Am tot incercat sa iau legatura telefonic cu dumnealui, sa mai aflu starea dosarului meu. Dupa vreo cateva luni am reusit sa vorbesc cu dumnealui. Mi-a spus ca se intereseaza si revine cu un telefon. A revenit si a zis ca este suspendat procesul, ca trebuia sa duc la Judecatorie copii lizibile dupa documentele depuse initial la dosar si ca trebuie sa platesc o taxa de repunere. Mi-a spus ca a fost suspendat deoarece nu mi-am achitat eu sarcinile, in sensul ca nu am depus documente lizibile in instanta. Eu nu aveam cum sa aflu ce a solicitat instanta, deoarece instiintarea a mers la dumnealui. Imi indicase un link unde sa introduc CNP-ul pentru a afla starea dosarului, dar acolo nu exista nicio informatie. Am platit taxa de repunere la momentul respectiv. Din nou telefoane fara raspuns, mail-uri fara raspuns catre dumnealui. Ma interesa, normal, ce s-a mai intamplat cu procesul. Am inteles ca nu am nicio sansa cu acest avocat si l-am rugat sa-mi returneze cheltuielile pe care le-am avut pana acum cu acest proces, pentru ca doresc sa iau legatura cu un alt avocat, deoarece dumnealui nu ma instiinteaza deloc cu stadiul procesului si nu-mi pot permite sa platesc la nesfarsit taxe de repunere dupa suspendari. M-a amenintat (pe e-mail) ca ma da in judecata, ca mint cu nerusinare ca nu am fost instiintata, ca instanta mi-a pus in vedere ce trebuie sa fac si sa astept citatia de la dumnealui. Mi-a pus in vedere sa nu-l mai contactez in niciun fel.. Acum, eu nu stiu ce sa fac. Nici nu stiu in ce stadiu se afla procesul si ... ma mai si da in judecata ... pentru ce? Pentru ca i-am spus ca nu stiu nimic de stadiul dosarului? Ce pot face in continuare? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns:
carmen_comana , utilizator
10:45, 11 Iulie 2018