avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFI - schimbare nume dupa casatorie. Ce am de facut?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFI - schimbare nume dupa casatorie. Ce am de facut?

Buna ziua,

In primul rand, mentionez ca sunt PFI, iar certificatul de inregistrare fiscala a fost eliberat de ANAF, Registrul Comertului nefiind deloc implicat in acest context.

Saptamana trecuta mi-am schimbat numele in urma casatoriei, iar saptamana aceasta doresc sa depun declaratia unica. Problema este ca, intre timp, am fost si la Politie pentru a-mi schimba buletinul, ceea ce inseamna ca in momentul de fata nu am carte de identitate.

Intrebarea mea este: pot depune declaratia unica in aceste conditii, pana la eliberarea noii carti de identitate? Este de ajuns sa am o copie dupa cartea de identitate si eventual permisul de conducere? De asemenea, mai este nevoie sa depun si alte formulare?

Multumesc pentru ajutor!
Ruxandra

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:40, 10 Iulie 2018
Da, pe numele vechi caci vi s-a pastrat CNP-ul si declaratia unica o depuneti pe CNP. Dupa aceea, in lunile urmatoare, veti merge acolo unde ati depus actele de infiintare PFI cu copie si original dupa cetificatul de casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!!!-recunoastere casatorie in romania codruta10 codruta10 Am si eu nevoie de niste informatii. Tocmai m-am casatorit cu un cetatean german pe teritoriul germaniei, ce acte imi trebuie sa imi recunoasca casatoria si in ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa casatorie in regim de urgenta Isabela_bv Isabela_bv Miercuri voi avea cununia civila si sambata trebuie sa plecam din tara. Nu stiu cum trebuie sa procedez sa schimb cartea de identitate cat mai repede dupa ... (vezi toată discuția)