In primul rand, mentionez ca sunt PFI, iar certificatul de inregistrare fiscala a fost eliberat de ANAF, Registrul Comertului nefiind deloc implicat in acest context.
Saptamana trecuta mi-am schimbat numele in urma casatoriei, iar saptamana aceasta doresc sa depun declaratia unica. Problema este ca, intre timp, am fost si la Politie pentru a-mi schimba buletinul, ceea ce inseamna ca in momentul de fata nu am carte de identitate.
Intrebarea mea este: pot depune declaratia unica in aceste conditii, pana la eliberarea noii carti de identitate? Este de ajuns sa am o copie dupa cartea de identitate si eventual permisul de conducere? De asemenea, mai este nevoie sa depun si alte formulare?
Da, pe numele vechi caci vi s-a pastrat CNP-ul si declaratia unica o depuneti pe CNP. Dupa aceea, in lunile urmatoare, veti merge acolo unde ati depus actele de infiintare PFI cu copie si original dupa cetificatul de casatorie.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.