avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... o suma de bani platita de un proprietar o repartizez ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

o suma de bani platita de un proprietar o repartizez pe coloana de apa?

Am descoperit un consum urias de apa la un apartament ne locuit. Comitetul executiv a hotarat sa plateasca apa la pretul din luna respectiva, cand am depistat consumul. Proprietarul a facut cerere si i s-a eliberat copie de pe toate listele de plata din anul cand a ramas ne locuit apartamentul, a facut o medie a pretului la mc de apa si i-a reiesit alt pret. A achitat metrii cubi care ii avea la pretul acesta calculat de proprietar iar eu vreau sa stiu daca procedez corect adica in luna in care acel proprietar a platit toata suma eu sa scad din factura de apa a lunii respective suma platita de el si restul sa o impart locatarilor. La noi pierderile se impart pe consum astfel in aceasta luna voi avea pret mult mai mic la apa. Este corect asa?
Cel mai recent răspuns: mihaelapohoata , utilizator 15:40, 11 Iulie 2018
vreau un raspuns de la un specialist. Va rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tabel lunar cu plata la intretinere ContSters94817 ContSters94817 In fiecare luna in tabelul afisat cu intretinerea apare rubrica cu indexul citit de proprietar pe apometre la apa calda si apa rece si suma aferenta ... (vezi toată discuția)
Recuperare apa neraportata D20 D20 Buna seara, Am rugamintea de a ne ajuta cu un raspuns la urmatoarea problema: In urma analizei situatiei privind consumul de apa rece s-a luat decizia, la ... (vezi toată discuția)
Diferente pret apa rece teisoara teisoara Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea speta . - Reacţia reprezentanţilor societăţii vine după ce, în repetate rânduri, mai mulţi ... (vezi toată discuția)