avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza flotant

Buna, cum as putea obține o viza de flotant daca proprietarul nu este in tara sa poata merge cu mine la evidenta populație sa semneze declaratia propruzisa de luare in spatiu...
Eu precizez ca locuiesc in Timișoara...
Am nevoie pentru a-mi inscrie copilul la o grădiniță in zona unde locuim in chirie
Cel mai recent răspuns: MMihay1987 , utilizator 07:56, 25 Iulie 2018
Nimeni ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu - posibile neplaceri Ing.N Ing.N Buna ziua, Avem o familie din-o comuna care sta la noi in chirie si vor sa ii luam in spatiu. Acestia zic ca le trebuie copiilor la scoala. Cunoastem de ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)