avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu + asociat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu + asociat

Va rog sa-mi spuneti daca este vreo incompatibilitate intre faptul ca sunt inacrata cu contract de munca intr-o institutie bugetara de stat si asociat cu 50% la un srl.
Dar daca as fi functionar public?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 10:59, 4 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Fiind personal contractual nu sunteti in incompatibilitate, deci nu exista niciun impediment legal de a va desfasura activitatea contractuala si faptul ca sunteti asociat la o firma.
Ca functionar public ati fi in incompatibilitate, conform statutului functionarului public ( Legea 188/1999).
Cu stima !
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate adinutza.2008 adinutza.2008 Buna ziua! As vrea sa stiu daca exista incompatibilitate intre functia publica de consilier juridic (deci sunt functionar public) si cea de presedinte intr-un ... (vezi toată discuția)
Functionar public incompatibil sau in conflict de interese? vaiscovici vaiscovici Sunt functionar public dar in prezent am raportul de serviciu suspendat pentru motive de interes personal. Dupa ce m-am suspendat, mi-am facut un PFA in ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii fp alexandru andra alexandru andra Unui FP trebuie sa i se intocmeasca decizie de delegare unor atributii ale unui curier(personal contractual). Oare nu intram in incompatibilitate cf. Legii ... (vezi toată discuția)