avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... stampila hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

stampila hotarare definitiva si irevocabila

Buna ziua,
daca o persoana a castigat un proces pentru o amenda, ca sa fie luata in considerare hotararea, trebuie sa aiba "definitiv si irevocabil" scris pe ea?
sau nu mai este obligatoriu acest lucru?
Cel mai recent răspuns: VioletaAngheluta , utilizator 13:32, 11 Iulie 2018
Da, trebuie.
Trebuie legalizata hotararea. Asa se numeste acum.
aceasta legalizare in ce consta mai exact?
o stampila pe care o aplica instanta pe hotararea pronuntata cu mentiunea ca a ramas definitiva la data XXX
Am inteles. Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf are dreptul sa ceara o hotarare judecatoreasca in copie legalizata sau este un abuz? laraband laraband Buna ziua, In 2011, societatea noastra a fost sanctionata cu amenda contraventionala de CNADNR (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale) pentru ... (vezi toată discuția)
Intrebare mary_123454 mary_123454 Buna ziua,am.o întrebare situl are o hotărâre civila pentru casa in urmq procesului cu sora sa care a iesit din diviziune,a fost azi sa isi facă buletinul ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila addriantudor addriantudor Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra urmatoarei probleme. In data de 22 august 2010 mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de ... (vezi toată discuția)