avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plati anticipate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plati anticipate

Buna ziua!
De cand s-a introdus noua declaratie unica am o nelamurire in ceea ce priveste plata impozitului pentru venitul estimat.
Se va proceda ca si in trecut cu plati anticipate trimestrial sau contribuabilul poate efectua plata cand doreste, cu conditia sa fie achitat integral impozitul pe venit pana la data de 15 martie?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdanEnache , utilizator 02:56, 12 Iulie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul de inregistrare fiscal Anida  Murat Anida Murat Cum ati procedat pt obtinerea c.i.f? Eu am depus toate formularele printre care si cel privind veniturile estimate. Am trecut in felul urmator: venit brut ... (vezi toată discuția)
Termene de plata taxe pfa cristigolo cristigolo Buna ziua. Am infintat un PFA, in 27 aprilie 2013. Realizez venit numai din PFA si am ales impozitare in venit real. Care sunt termenele de plata ... (vezi toată discuția)
Pfa 2019 impozit si taxe cristi_gdc cristi_gdc Buna ziua. Pentru un PFA deschis in 2019, sistem real, plata impozitului pe venit si a contributiilor sociale se va face pana la data de 25 aprilie pentru ... (vezi toată discuția)