avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratii ONG-uri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratii ONG-uri

Buna ziua,

Daca o organizatie nonprofit este infiintata din 2016 si nu a depus pana in prezent nicio declaratie . Cum se poate remedia situatia?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:44, 12 Iulie 2018
Trebuie sa depuneti declaratia anuala 101 pentru ong si bilantul contabil anual pentru ong intocmit si semnat de catre un contabil autorizat membru ceccar pe fiecare din anii respectivi. Sa cautati variantele de declarate si bilant care erau valabile pentru anii respectivi Mergeti la finante sa cereti informatii mai precise si e posibil sa va dea si amenda pentru nedepunere la timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pentru o asociatie Mona_2014 Mona_2014 Buna ziua! Am infiintat o asociatie anul trecut, dar pana acum aceasta nu a avut activitate. Trebuie depusa vreo declaratie la Finante pentru anul 2014 ? (vezi toată discuția)
Cenzor ong mihadari mihadari Am un ong.este stipulat in actul contitutiv si un cenzor desi avem 3 membrii fondatori.este obligatoriu sa avem si contabil?cenzorul poate munci cu contract de ... (vezi toată discuția)
Bilantul anual al ong-ului. Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Daca in anul 2023, in cadrul ONG-ului am avut doar cateva cheltuieli (din imprumutul unui membru al CD), fara a realiza activitate economica sau ... (vezi toată discuția)