avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea nr. 213/1998 si Legea nr. 219/1998 (concesiune)
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea nr. 213/1998 si Legea nr. 219/1998 (concesiune)

V-as ruga daca se poate sa postati continutul articolelor 213/1998 si 219/1998, in cazul in care detineti aceste informatii. Si inca o mika rugaminte sa postati si articolele revizuite pentru aceste 2 articole,specificand si anul la care au fost modificate. Multumesc anticipat pentru promptitudinea de care dati dovada! P.S :great job by the way! Cu respect, Ana-Maria
continutul articolelor 213/1998 si 219/1998 din ce......?????????????????????#-o
cum pot posta un mesaj pe forum? sunt membru nou, si v-as ruga sa ma ajutati!
Aceste articole apartin dreptului administrativ si contin regimul juridic al concesiunii!! I-as ruga pe cunoscatori sa posteze informatiile cerute.
PS Ca sa postati o speta in cadrul acestui site trebuie sa va alegeti intai dreptul in care se incadreaza speta respectiva si apoi trebuie sa va uitati in partea de jos si alegeti sa postati un subiect nou....Cine cunoaste raspunsurile la spetele dumneavoastra va va raspunde in cel mai scurt timp....O zi placuta
Nu este vorba de articole ci de texte legale.
Legea 213/1998 priveste regimul proprietatii publice, iar Legea 219/1998 priveste regimul concesiunilor( e modificata prin legea 528/2004). Textele legale sunt destul de mari si pot fi obtinute de pe [ link extern ]
Flo
multumesc pt raspuns.....Esti singura persoana care a raspuns corect la mesajul meu....merci mult....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)
Regulament de urbanism versus cod civil romeo bratu romeo bratu Buna seara Am in proprietate un teren intravilan din 2001. A scos certificat de urbanism dar conform acestuia nu pot construit deoarece terenul nu se ... (vezi toată discuția)
Evitarea postarilor de mesaje consecutive elga50 elga50 La o intrebare pusa de un utilizator am raspuns. Dupa acest prim raspuns al meu am vrut sa dau un al doilea raspuns si unui alt respondent. Acest al doilea ... (vezi toată discuția)