avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bun dobandit inainte de casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bun dobandit inainte de casatorie

Buna ziua! Daca am un bun dobandit inainte de casatorie, ulterior ma casatoresc, cum se procedeaza sa aiba si sotul dreptul la acel bun? Multumesc!
Va adresati unui birou notarial si se rezolva.....
Buna ziua, pentru ca si sotul sa aiba drept asupra bunului respectiv ar trebui sa-i faceti vanzare partiala a acestuia. Pentru informatii mai exacte, cititi putin Art. 312 – 372 din Codul civil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inainte sau dupa casatorie LittleMary LittleMary Buna ziua, In curand urmeaza sa ma casatoresc. DIn pacate logodnicul meu are ceva probleme si anume: multe amenzi la primarie din cauza permisului auto, ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am catalina45 catalina45 buna ziua. sotul meu a decedat si mostenitori sunt ficele din prima casatorie si eu. insa, in actele apartamentului si autiturismului nu este si numele meu ... (vezi toată discuția)
Codul civil ContSters96930 ContSters96930 Este adevarat ca daca ma casatoresc acum,deci ma cunun cu prietenul care il am dupa noul cod civil daca ne despartim el are dreptul la apartamentul meu pe care ... (vezi toată discuția)