avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Divorț
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Divorț

Am depus actele la notar pentru divorț pe data de 13 iunie împreună cu soția după care eu am plecat la munca când am venit acasă sotia deja plecase cu copilul de acasă. Întrebarea mea este poate sa părăsească domiciliul pana se pronunța divorțul
Poate pleca...
Nu exista nici o sanctiune sau interdictie probabil a plecat pt a evita discutii,certuri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta soția îmi interzice accesul în apartamentul proprietate comună. pot intra cu forța? turelu turelu Am divortat in 2017. In urma divortului, copilul pe care il avem in varsta de 13 ani, ramane in custodie comuna cu domiciliul la mama lui. Intre timp, ca sa ... (vezi toată discuția)
Parasirea caminului conjugal costetchi1 costetchi1 am o cunostinta care este casatorita, are un copil iar sotul ei a inaintat actele de divort. Aceasta locuieste impreuna cu sotul si copilul la parintii ... (vezi toată discuția)
Divort Jyyy Jyyy Bună ziua sunt în divorț amiabil la notar cu soțul meu. Pe 10 expira termenul de 30 de zile . Eu ar trebui la doua zile după sa plec cu munca pt 5 zile ... (vezi toată discuția)