avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare teren

-o pers.ce detine functia de agent agricol si secretar primarie a revendicat prin sot si cumnata ca fiind unici mostenitori ai bunicului in temeiul leg.10 si 247-o suprafata de 25 ha teren arabil pe raza com Tartasesti-Dambovita-imediat revendicarii-l-au si instrainat prion vanzare-mama mea ca unica mostenitoare a bunicului nu a cunoscut de situatia respectiva deoarece datele din registru disparuse in anul 1990 iar registrul special cu evid chiaburilor a aparut ca temei legal in revendicare-am sesizat -Prefectura Dambovita-Parchetul de pe langa Judecatoria Racari- aceste institutii afirma ca revendicarea este legala-cu toate ca aceasi familie a mai revendicat in bucuresti un teren pe care la instrainat in contul unei surori de a mamei-mama fiind singura in viata la data respectiva-erijandu-se ca singurii mostenitori in viata???La momentul actual nu maistim lacine sa ne adresam>???Cunoasteti o varianta de luat in cazul acesta????Cu respect Lucian(mail-lucianraducu1949@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 11:18, 5 Noiembrie 2009
Nu ati expus clar situatia de fapt! Daca mama dvs. este unica mostenitoare a defunctilor bunici este o problema majora fata de cei ce au revendicat inaintea mamei. Reveniti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leg nr=10 si 247 babacu56 babacu56 situatie-secretara de la primaria Tartasesti a facut disprut pozitia de rol a bunicului la aplicarea legilor+18/1991 si 1/200,iar cu aparitia legii 247 a ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune teren extravilan. Am si eu o problema cu o succesiune si v-as ruga mult de tot daca ar putea cineva sa ma ajute cu un raspuns. Exista un titlu de proprietate ( 10 ha teren ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren agricol tudorane tudorane Buna ziua, Bunicul meu a avut 30 ha teren arabil. La 62 ani a decedat. El a avut 2 fete.Bunica a decedat,precum si o fiica.Nu s-a facut dezbaterea masei ... (vezi toată discuția)