avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... somație demolare către primărie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

somație demolare către primărie

primaria a construit pe terenul meu,cca 10m2,si doresc sa-i fortez sa demoleze constructia sau sa-mi dea chirie ,sunt intabulat pe teren au recunoscut ca au gresit dar nu misca nimic,ce e de facut?
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tony1968 , utilizator 18:51, 12 Iulie 2018
Cerere de chemare în judecată cu formularea anterioară a unei notificări.
Ok,multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul a construit o magazie din bca pe terenul meu. pot s-o dărâm fără proces? asdeass asdeass Buna ziua! Am cumparat in urma cu 3 ani un teren la tara imprejmuit cu gard.anul acesta am scos AC pentru anexa si gard (acesta a fost construit fara AC) si ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie de construire Magdalena09 Magdalena09 Trebuie sa formulez o cerere de chemare in judecata in numele primariei cu privire la solicitarea desfiintarii unei constructii realizate nelegal pe ... (vezi toată discuția)
Validitate contract de vanzare-cumparare ThomasT6 ThomasT6 In 1995 am cumparat o suprafata de teren pentru a construi un mic magazin. In contractul de vanzare-cumparare scrie “aflata in tarlaua 18, parcela 402, ... (vezi toată discuția)