avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie pensie urmas
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

pensie urmas

Buna ziua, daca copilul este inscris la o faculate fara frecventa si se angajeaza , sa inteleg ca beneficiaza in continuare de pensia de urmas.?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 19:28, 12 Iulie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu, conditia primirii pensiei de urmas este aceea a frecventarii cursurilor de zi ale unei facultati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia in continuare de pensia de urmas? ralucaanca ralucaanca Buna ziua, as avea nevoie sa ma lamuriti va rog cu o problema. Sunt studenta la o anumita facultate, si beneficiez de o pensie de urmas, in cazul in care nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna ziua As avea si eu o intrebare referitoare la indemnizatia de crestere a copilului, si anume: sunt insarcinata in 7 luni si tocmi am terminat ... (vezi toată discuția)
Pensie dupa 18 ani pentru studii la fara frecventa meteorarlg meteorarlg Buna seara. Am si eu o problema. Sotul meu a mai fost casatorit si are un fiu care in mai anul viitor implineste 18 ani. Din toamna acestui an scolar a facut ... (vezi toată discuția)