avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Terasa spatiu comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Terasa spatiu comun

Terasa de la pethousul curge apa la vecini , trebuie proprietarul sa repare toata terasa sau Condomiul???
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Art11 , utilizator 09:49, 13 Iulie 2018
Terasa repreznta parte comuna
Asociatia de proprietari se infiinteaza cu scopul administrarii ,intretinerii si repararii partii comune de constructii si de instalatii din imobilul de locuit in comun
Asociatia de proprietari este responsabila in reparatie
Mulțumesc de răspuns, un pic o sa deschid parantezele: situația e la moment așa : Asociația spune ca noi am pus teracota pe terasa și nu am făcut hidroizolare calitativa și noi suntem responsabili acuma de reparație: bine dar la momentul cind sa făcut reparația Directorul Asociației a venit la fata locului dar nu nea zis nimic atunci dar acuma cind curge apa la vecina care terasa noastră e acoperișul la camera pentru copii .
In așa situație cum e mai corect?
Multumes

ynocentta a scris:

Terasa repreznta parte comuna
Asociatia de proprietari se infiinteaza cu scopul administrarii ,intretinerii si repararii partii comune de constructii si de instalatii din imobilul de locuit in comun
Asociatia de proprietari este responsabila in reparatie

Daca ati intervenit asupra terasei , tot dvs va revine responsabilitatea sa remediati problema.
Bine, dar înainte de a interveni noi am avut o întîlnire cu Arhitectorul clădirii și cu Directorul Asociației și am întrebat cum sa procedam și sa reparam corect și am urmat strict ce ni sa spus.
In acest caz cine poarta vina?
Mulțumesc

vali m a scris:

Daca ati intervenit asupra terasei , tot dvs va revine responsabilitatea sa remediati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa spatiu comun Art11 Art11 Terasa de la pethous ultimul etaj curge apa la vecini , trebuie proprietarul sa repare toata terasa sau Condomiul??? Multumesc (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis bloc ContSters86609 ContSters86609 Blocul nostru nu are Asociatie de locatari.Problema mea este ca eu stau la etajul 2 intr-un bloc de 4 etaje si mi-a intrat apa in apartament deoarece vecinii ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie bloc perjoiumihai perjoiumihai Buna seara,intampin o problema la hidroizolarea blocului,locuiesc la et.4 si nu pot efectua lucrarea de reparatie a terasei deoarece nu am acces la iesire pe ... (vezi toată discuția)