avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto

Buna ziua.

Am o situatie mai delicata.
In 2015 am vandut o masina, neavand posibilitatea sa ii dau certificat fiscal cumparatorului din cauza unor datorii la taxe si impozite.

Intre timp persoana repectiva l-a vandul la randul ei mai departe, iar mie acum imi tot vin amenzi de circulatie si rovigneta.

Ce pot face in aceasta situatie sa radiez masina? Nu prea am cum sa dau de ultima persoana careia i-a fost vanduta masina. L-am contactat pe Facebook ( doar atat am reusit - este din alt judet ) dar nu vrea sa raspunda.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: jonny402 , utilizator 03:29, 2 August 2018
La instrainarea vehiculului ati incheiat documente?
Da. Dar contractul este din iulie 2015. Mai pot face ceva cu el? Multumesc.
Si am uitat sa mentionez ca si momentan am datorii la taxe si impozite. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Oare ma poate ajuta cineva? O consiliere, un sfat, orice e binevenit. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism stef0957 stef0957 am vandut in anul 2003 un autoturism renault 18,unei persoane din Bucuresti si i-am dat acestuia numai talonul masinii, cartea de identitate a autovehiculului ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Valigeta Valigeta Am fost proprietara unui autoturism din 2010 pana in 2014. L-am vandut cu act de vanzare-cumparare. Taxa de prima inmatriculare am recuperat-o. Cel care a ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca pentru transcriere transmitere drept proprietate autovehicul consultnet consultnet Buna ziua, acum cativa ani am instrainat un autovehicul. Am reusit sa-l radiez de la serviciul financiar, nu si de la prefectura, asadar primesc amenzi in ... (vezi toată discuția)