avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa-mi declar firma falimentara si nu stiu cum
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa-mi declar firma falimentara si nu stiu cum

Buna,va multumesc ca ati acordat atentie intrebarii mele.Nu mai stiu cum sa o scot la capat cu firma.am datorii destul de mari,vanzari proaste,etc.Nu stiu ce-ar fi mai bine.S-o declar falimentara si atunci cum se procedeaza sau s-o vand cu tot cu datorii?Asta nu stiu c-am ce inseamna.Cine ar vrea sa cumpere firma mea plina de datorii?Si cum ma afecteaza pe mine treaba asta?
Imi preia si cele 2 linii de credit de la bancii?Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 14:36, 7 Aprilie 2011
Puteti incerca aici
[ link extern ] /
Buna .am vazut intrebarea ta ,referitor la falimentul societatii tale .Si eu as vrea s declar sc-ul meu falimentar si nu stiu cum.Te rog sa-mi spui cum ai procedat tu .
Multumesc .
conform legii 85/2006 procedura insolventei se poate declansa si la cererea debitorului. Se poate si "vinde" societatea. In cazul transmiterii partilor sociale pe care le detineti la societate obligatiile de la data cesiunii apartin noilor asociati administratori si nu inlatura o eventuala raspundere a vechiului administrator pentru mandatul pe care l-a indeplinit la societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre insolvabilitate si faliment alinastef1003 alinastef1003 va rog sa-mi spuneti care este diferenta intre insolventa si faliment? fima la care lucrez ar putea fi declarata falimentara si as vrea sa stiu daca lucrul ... (vezi toată discuția)
Transfer firma Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am si eu o intrebare , daca dau o firma care are probleme , datori , amenzi dari la stat neplatite etc si altcineva preia firma cu toate astea , ... (vezi toată discuția)
Atragerea raspunderii solidare la un an dupa vinderea societatii ContSters79524 ContSters79524 am si eu nevoie de niste sfaturi de la un avocat daca se poate.am avut o societate comerciala pe care am cesionat o anul trecut prin registrul comertului unei ... (vezi toată discuția)