avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor - nume marca - global
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor - nume marca - global

Buna ziua,
Cum pot sa verific daca un nume de marca este inregistrat la nivel global?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:10, 15 Iulie 2018
Nu există un serviciu global de verificare. Trebuie să accesați website-urile fiecarei țări în parte. UE are un oficiu centralizat , OHIM
Multumesc!
In treacat fie spus, drepturile de autor sunt alta mancare de peste decat marcile comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un drept de proprietate intelectualã poate fi deþinut de cãtre 2 sau mai multe entitãþi? Adrian1483 Adrian1483 Doua entitati - societati comerciale, sau o societate si o persoana fizica, sau alte tipuri de entitati cu personalitate juridica - pot detine ambele acelasi ... (vezi toată discuția)
Drepturi ebook rl_lucian rl_lucian Buna ziua, Cu eforturi considerabile am reusit sa elaborez un ebook pe care as dori sa il comercializez prin intermediul internetului. Nu doresc ... (vezi toată discuția)
Acuzat de concurenta neloiala, daca folosesti 2 cuvinte generale? ecompasiv ecompasiv Buna ziua, Sunt administratorul unei firme de servicii grafica si IT. Tocmai am fost apelat de un avocat care mi-a spus ca facem concurenta neloiala, ... (vezi toată discuția)