Sunt hartuit si terorizat de politia din hunedoara vreau sa depun plangere la CEDOMa puteti ajuta.Vecina de sub mine are fratele angajat la MAI si in toata zona politia nu face nimic daca le cer ajutorul,imi spune la intalniri un oficial MAI la politie la hunedoara ca asa tranteste ea de usi toata noaptea si face galagie ca asa e ea,daca am chemat politia ca din 2013 si pana azi in fiecare zi data de bunul Dumnezeu Vecinii de deasupra joaca fotbal in casa la etajul 3 de la ora 17:00 pana la 22:00 politistulPorcariul Andronic imi spune ca au o dala de la parchet stricata,si cum fac o miscare,chiar si daca o singura data am inchis putin usa mai tare,usa cu garnituri in 3 zile acest politist m-a chemat la sectie si mi-a rupt amenda si am fost la parchet si le-am explicat si mi-au spus ca-i ilegala.Acuma iar incep sa-mi puna hartii in usa,sa ma prezint,vreau sa se declanseze o ancheta si sa fiu pus la detectorul de minciuni si vreau sa organizez o forma de protest ca nu mai pot traii.Daca am sunat la politia hunedoara in cazul precedent cu piciorul fiului meu rupt ma pune pe difuzor sa ma aud eu insumi si urla la mine,vreau sa se vada inregistrarile.Unde sa ma adresez ca sunt vanat si cred ca izgonit de aici sa vina fratele vecinei de mai jos,Moldovan de cativa ani tot asa o tin.Sunt Inginer Metalurg dar m-am specializat in IT sunt programator web designer...Referitor la vecinii de deasupra,avem zona verde in fata blocului cat un teren de fotbal,iar fiul vecinei de mai jos pe nume Vlad mihalcea la fel tranteste si ziua si noapte de usi si tropaie si organizeaza intalniri noaptea cu galagie(multe persoane).Pe fb ea e Mia Maria si el Vlad Mihalcea ca a terminat la timisoara inginer economist da nu vad cum daca de ani de zile nu se ocupa decat cu trantittul de usi zi de zi.totusi am sa ma mut de aici,daca tebuie am sa ma adresez Domnului Presedinte Iohanis
Politia nu poate sa faca nimic unuia de-al lor care tranteste usile si ziua si noaptea non-stop dar mie ca in aproape 10 ani de cand stau aici ca am inchis o singura data,repet o singura data o usa cu garnituri insesizabil mai tare in timpul zilei la 20:00 imi taie amenda ilegala ce mi-a spus de la parchet.Nu au nici o deplasare ,nici o constatare,nimic justificabil pentru amenda aia,si pentru toate hartiile invitatii si actiunile impotriva mea.Nu au.
Chiriasi galagiosi
ds_s
Buna ziua! Locuiesc la o curte comuna impreuna cu mama mea, de o luna de zile locuinta de sub noi a fost inchiriata unor tineri care sunt foarte galagiosi, ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi
madalinams
Buna ziua, am o problema cu vecinii deasupra mea care de 2 saptamani fac galagie incontinuu de dimineata la 7 pana la1-2 chiar si 3 noaptea. De la trantit ... (vezi toată discuția)