avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract prestari servicii telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract prestari servicii telefonie mobila

doresc sa reziliez un abonament de voce la orange inainte de termenul limita si ma obliga la plata in avans a perioadei de contract ramasa
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:10, 16 Iulie 2018
cititi intrebarile anterioare: veti gasi o asemenea varietate de cazuri incat e imposibil sa nu va potriviti cu una

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange - pasi de urmat Daniel Popescu Daniel Popescu Buna ziua, Sunt in situatia de a fi obligat sa renunt la 2 abonamente Orange: unul de voce si unul de internet. Am incercat in zadar sa micsorez suma ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange ckmaster ckmaster Buna ziua. Am un abonament de voce la Orange a carui perioada contractuala a expirat acum vreo 2 luni. Aproape de data de expirare am fost contactat si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)