avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... AJUTOR. DOCUMENTE NECESARE INDEMNIZATIE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

AJUTOR. DOCUMENTE NECESARE INDEMNIZATIE

Buna ziua. intreb pentru o cunostinta care a fost angajata in 3 locuri in ultimele 24 luni.
ce zice legea acum? trebuie 12 luni consecutiv sau se cumuleaza lunile de la cei 3 angajatori? daca da, anexa 2 - trebuie de la fiecare angajator? adica 3 anexe depuse la dosar. sau o anexa care care sa cuprinda tot? si completata de catre cine? ultimul angajator..sau??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 16 Iulie 2018
Se cumuleaza cele 12 luni de la toti angajatorii, situatie in care toti angajatorii vor completa fiecare separat o adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj / anexa 14 viu viu Pe 13 septembrie anul trecut mi-a expirat preavizul dat de firma prin care ma trimiteau in somaj. Pe 14 septambrie m-am angajat la alta firma. Acum 2 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tata-acte necesare de la angajatori saphirr saphirr Buna ziua! As dori sa imi mai raspundeti la o intrebare, daca e posibil: Buna ziua! Daca pe parcursul perioadei de 12 luni consecutive cerute de lege, ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca ContSters76364 ContSters76364 Buna ziua Am lucrat la o firma de curierat timp de 1 an pe perioada determinata,si acum cand trebuia sa-mi faca contractul pe perioada nedeterminata,am primit ... (vezi toată discuția)