avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarile de sanatate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarile de sanatate

poate e putin cam ciudata intrebarea mea dar chiar ma macina. nu as mai vrea sa platesc asigurarile de sanatate la stat ca nu ma ajuta cu nimic, pot sa ma retrag si sa sa imi fac o asigurare privata, de care cu siguranta voi beneficia daca va fi cazul?:-/:-/:-/:-/
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 15:31, 4 Noiembrie 2009
Nu se poate. Contributiile pentru asigurarile medicale sunt obligatorii ca si contributille la somaj si pensii.Este adevarat ca sistemul sanitar este in colaps si asigurarile medicale nu acopera necesitatile dar uite ca in tara asta nu ne intreaba nimeni daca ne convine sau nu sa platim niste contributii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia la sanatate......pentru ce? mona_lisa mona_lisa Buna ziua! Sunt angajata unei societati si am un salar decent. Contributia mea la casa de sanatate este substantiala insa am o nedumerire. Azi fiul meu si a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - plata contributii Ela97 Ela97 Am terminat in 2016 liceul! Nu sunt angajata si deaceea as dori sa îmi plătesc asigurarea si vechimea! 1: unde le pot plăti? 2: dacă le ... (vezi toată discuția)
Renuntare contributie casmb mrqro mrqro Buna ziua, As dori sistarea platii la CASMB, ba chiar as merge atat de departe incat as dori si returnarea fondurilor \"ce nu au fost utilizate\". Ani de ... (vezi toată discuția)