avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Închidere firmă
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Închidere firmă

Dacă am datorii la fisc de25000 lei cum pot închide Firma? Nu mai are activitate.
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 17:56, 19 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa introduceti o cerere privind intrarea în insolventa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va pot ajuta cu dosarul pentru deschiderea procedurii simplificate de faliment, care va duce mai tarziu la radierea societății din Registrul Comertului. Vă aștept să luați legătura cu mine in privat daca sunteți interesata de acest demers.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Printre alte conditii, pentru deschiderea procedurii insolventei este necesara depasirea unui prag al datoriilor de 40.000 lei.

In situatia in care societatea nu are alte datorii decat suma de 25.000 lei catre ANAF, nu se va deschide procedura insolventei.

In acest caz inchiderea se va face prin procedura ce se desfasoara la registrul comertului, cu numire de lichidator.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de insolvență colina colina O firma de comerț, care nu mai are activitate din 2014, pe motiv că ea nu a reușit să obțină profit și a fost în pierdere continua și care a rămas cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am si eu o intrebare. am o firma care am deschis-o ... mariodurlej mariodurlej Buna seara , am si eu o intrebare. Am o firma care am deschis-o din 2008 si nu a fost folosita niciodata ,pana in 2014 am depus bilanturile dupa plecand ... (vezi toată discuția)
Care sunt riscurile insolventei? cum pot iesi ok din acest proces? Gaita Cristina Gaita Cristina Buna seara, detin o firma mica cu vechime de 1 an si 8 luni. Am datorii de peste 25.000 lei la un furnizor, esalonare la anaf pentru suma de aproximativ ... (vezi toată discuția)