avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Casa cumpărată în timpul căsniciei, pe numele ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Casa cumpărată în timpul căsniciei, pe numele sotului

Căsătorită fiind, soțul meu a cumpărat o casa doar pe numele dansului, declarând la notar, ca nu este căsătorit. Am vreo șansă să am dreptul la partaj?
Da, aveti sanse dar veti avea nevoie de avocat.
Cat timp este cumparata in timpul casatoriei se prezuma ca este bun comun.Totusi in functe de situatie sunt diferite variante ,indicat este sa consultati un av.
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota parte din donatie valul valul Vin si eu cu o alta intrebare.In cazul unui divort, casa fiind trecuta pe numele sotului prin donatie(in timpul casatoriei) sotia are dreptul la vreo cota ... (vezi toată discuția)
Cum se pronunta un partaj in cazul unui imobil cumparat prin vanzarea altui imobil dobandit inainte de casatorie? love_singh love_singh Am detinut un imobil inainte de casatoie . Casatorindu-ma, dupa cativa ani l-am vandut si am cumparat un alt imobil care conform actelor este chiar mai ieftin ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj Gabriel Nita Gabriel Nita Buna ziua! Am si eu o intrebare! Sotia a cerut divortul, dar la notar! Eu nu am fost de acord cu acest lucru si i-am cerut sa mearga in instanta, mai ales ca ... (vezi toată discuția)