avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se mai primeste suma de 10000 lei de catre persoanele ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se mai primeste suma de 10000 lei de catre persoanele care au implinit 100 ani?

Matusa mea a implinit in 5.06.2018 varsta de 100 ani. Mai exista posibilitatra de a primi 10000 lei si daca da,cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 23:46, 16 Iulie 2018
Da, se primeste, dar este acordat doar local, de catre Consiliul Local. Nu exista o lege nationala, ci este un premiu social de la Primarie. Un cadou.
O ocazie ca Primarul sa se fotografieze cu batrana si sa se laude ce viata buna au oamenii din comuna/oras in mandatul lui... de traiesc pana la 100 de ani.
Deci verifica la Consiliul Local / Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonificatie pentru 100 de ani impliniti nunuche nunuche Buna seara, Bunica mea a implinit 100 de ani.Exista ceva act legislativ conform caruia ar putea primi o bonificatie financiara cu aceasta ocazie?Am auzit ... (vezi toată discuția)
Bonificatie la varsta de 100 ani adelinaene adelinaene Buna ziua. Bunicul meu implineste venerabila varsta de peste 100 de ani.Foarte multa lume imi spune ca exista o lege sau hotarare care specifica faptul ca ... (vezi toată discuția)
100 de ani Preda Adelina Preda Adelina Bună ziua! Nu ştiu dacă am intrat unde trebuie pentru această întrebare dar nu ştiu unde să apelez. O am pe străbunica mea care în februarie va ... (vezi toată discuția)