avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie cu un marocan in spania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie cu un marocan in spania

Buna ziua,eu sunt romanca am doi copii mici cu cetatean marocan care are doar pasaport marocan,stam de cateva zile in Spania si vrem sa ne casatorim,cum putem proceda?imi doresc tare mult sa ma casatoresc cu el!
Cel mai recent răspuns: ilhamilies , utilizator 16:46, 22 Iulie 2018
Nu e vorba doar de copii... e vorba de familie. Asta va include si pe Dvs... si dacă nu aveți copii dacă va căsătoriți are dreptul la viza pentru reîntregirea familiei
am inca o intrebare,daca el are viza,cu o viza are dreptul sa calatoreasca in orice tara vrem,s-au o viza se cere specific pentru fiecare tara,adica daca dupa casatorie ambasada noastra ii da o viza putem merge oriunde cu acea viza?
Domnule avocat,va multumesc enorm pentru raspunsurile date.sa aveti o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean strain Buburutza Buburutza Buna seara a-si dori sa aflu si eu in urma casatorie cu un cetatean strain el poate obtine permis de sedere si automat sa calatoreasca in spatiul ue fara viza ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Drept de sedere ilhamilies ilhamilies cum pot sa ma casatoresc cu un cetatean marocan care are doar pasaport marocan in teritoriul Spaniei? eu am doi copilasi cu el,va rog sa ma ajutati! (vezi toată discuția)