avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire domiciliul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire domiciliul

in cazul in care sotia a parasit domiciliul conjugal mai are dreptul sa revina in domiciliul in lipsa mea si sa ia diferite lucruri.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Matei , Avocat 15:38, 17 Iulie 2018
Buna ziua! Bineinteles. Astfel cum ati precizat este "domiciliul conjugal", este domiciliul comun al ambilor soti si nu sunteti dvs. singurul proprietar pe toate bunurile imobile si mobile.
buna ziua! si daca constat ca imi lipsesc bunurile mele personale inclusiv acte personale ?
Aveti la indemana actiuni in justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la domiciliul conjugal safety safety Soția a părăsit domiciliul conjugal și a luat și minorul (copilul comun al soților) cu ea, locuind acum la parintii sai. Domiciliul conjugal este ... (vezi toată discuția)
Partajare bunuri manea cristinel manea cristinel Buna ziua,am divortat in 2008 de comun acord cu fosta sotie fiind nevoit sa accept situatia deoarece eram plecat la munca in ue ea a parasit domiciliu,am ... (vezi toată discuția)
Procedura de partaj Mihaela.Marin Mihaela.Marin Mama se afla pe punctul de a demara procedura de divort. Problema cea mai mare va fi in momentul impartirii bunurilor (este vorba de un apartamen, o casa si ... (vezi toată discuția)