avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere cerere urgentare dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere cerere urgentare dosar penal

Buna seara , dosarul meu penal in cazul alcool la volan se afla in instanta il regasesc si pe portalul ministerului justitiei ca fiind adaugat in data de 2.07.2018 , pot depune o cerere de urgentare daca nu voi fi chemat in camera preliminara in termen de 30 de zile ? Ma gandesc ca pe 8 august sa depun o cerere de urgentare , ar fi in regula ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Breazu92 , utilizator 10:48, 22 Iulie 2018
Ar trebui vazut de un avocat in prealabil.
Nu rezolvati nimic cu cererea de urgentare, nu se fixeaza termen in august.
Multumesc pentru raspunsuri nu vreau sa se fixeze in august dar macar in septembrie....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza finalizarea unui dosar penal din camera preliminara ... Cristu93 Cristu93 Cat dureaza finalizarea unui dosar penal din camera preliminara ? avand in vedere ca in lege scrie 60 de zile. Se poate face ceva dupa depasirea celor 60 de ... (vezi toată discuția)
Primul proces Adrian 00 Adrian 00 In cat timp voi avea proces daca dosarul apare pe portalul instantei de pe 10.01.2019 (vezi toată discuția)
Buna seara! puteți sa ma ajutați va rog cu un răspuns, am ... George185 George185 Buna seara! Puteți sa ma ajutați va rog cu un răspuns, am fost prin fără permis și am avut prima ședință la camera preliminară, am primit plicul ca ... (vezi toată discuția)