avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INTOARCEREA DIN COMCEDIUL MEDICAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INTOARCEREA DIN COMCEDIUL MEDICAL

daca am fost in concediu medical o perioada de 9 luni(TBC) si in locul meu a fost angajata alta persoana la intoarcerea la serviciu trebuie sa fac o adresa prin care sa imi anunt angajatorul (scoala) data la care imi reincep activitatea?
va multumesc anticipat pentru lamuriri.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
grigoroscuta carmen , utilizator
Cel mai recent răspuns: Mimi Manea , Consilier juridic 17:43, 4 Noiembrie 2009
Pentru a va preconstitui niste probe in eventualitatea unui litigiu, este bine sa va anuntati terminarea concediului medical si inceperea lucrului printr-o scrisoare recomandata cu confirmare de primire, cu cel putin 15 zile inainte de inceperea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte lamuriri privind incetarea cim CrisIndi CrisIndi Buna ziua, Va scriu cu rugamintea de a ne da cateva lamuriri privind decizia de incetare a contractului de munca primita de sotul meu din partea ... (vezi toată discuția)
Notificare - concediu medical in perioada de proba Loredana_84 Loredana_84 La o societate, angajatul sofer este in perioada de proba. Angajatorul decide sa ii inceteze contractul de munca printr-o notificare. Angajatul insa este in ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz in perioada de proba roby77 roby77 Buna ziua, Am si eu o problema daca ma puteti ajuta cu un sfat. In data de 12 iunie 2006 m-am angajat la o societata comerciala. In contract se prevede o ... (vezi toată discuția)