avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Înființare fermă și accesare a fondurilor ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Înființare fermă și accesare a fondurilor nerambursabile

Salut!
Intenționez să cumpăr o casa cu 3700mp chiar in vecinătatea mea unde vreau sa fac o hală pentru vaci si una pentru depozitare hrana.
Ideea e ca sunt in sat nu la margine sau in afara...eu am mai avut oi acum 10 ani dar nu am avut plângeri la adresa mirosului.
Încă nu am o companie si am 27 de ani ...se poate sa accesez ceva fonduri pentru dezvoltare ?
Cel mai recent răspuns: TOTAL FISCAL SOLUTIONS , Consultant fiscal 08:54, 18 Iulie 2018
Trebuie sa urmariti site-ul sau informarile AFIR, care deschid linii de finantare3 pentru tinerii fermieri. Pentru inceput 50.000 euro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt un tanar interesat de un proiect cu fonduri europene mihai_lungu mihai_lungu am 23 de ani, iar tatal meu detine in jur a 200 sute de oi si eu as dorii sa imi fac o crescatorie de gaini, as reusi sa accesez fonduri europene? unde ar ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Producator agricol autorizat Duma Liliana Duma Liliana Cultiv 7 ha porumb si 1 ha cartofi si vand produsele in piata si chiar de acasa pe baza certificatului de producator. Daca doresc fonduri europene pentru ... (vezi toată discuția)