Locuiesc cu unul din parinti, de trei ani, suport toate cheltuielile de intretinere a parintelui. Celalalt parinte a murit in urma cu sapte ani si am fost constransa sa renunt la dreptul de mostenire, fiindca am locuit in strainatate in acea perioada si nu am reusit sa particip la succesiunea de mostenire, am trimis doar o procura notariala prin care mi-am exprimat acordul de a lasa partea mea de mostenitor parintelui in viata, care invoca, in acea perioada, faptul ca nu poate accede la contul bancar , bani pe care ii avea in comun cu sotul decedat.
Am fost constransa sa renunt la dreptul de mostenitor, pe linie paterna.
Am revenit in Romania, in urma cu trei ani. Muncesc si suport toate cheltuielile de intretinere.
Am pierdut dreptul de mostenire, pe linie paterna. Mama imi reproseaza de ce am renuntat la dreptul de mostenire pe linie paterna,, nerecunoscand faptul ca am fost constransa sa renunt la dreptul meu de mostenitor, santajandu-ma emotional.
M-a santajat emotional sa renunt la viata mea de familie, alaturi de sotul meu, sa revin in aceeasi casa cu ea, sa am grija de dansa, spunand ca o sa-mi doneze locuinta.
Am fost in fata notarului si nu a fost de acord sa semneze actul de vanzare-cumparare a locuintei, locuinta pe care mi-a promiso , cu pretul de revenire in Romania si de a locui impreuna cu dansa.
Mentionez faptul ca mai am doi frati, care au copii.
Sunt casatorita, fara copii. Sotul meu locuieste temporar in stainatate si nu are pretentii la dreptul meu de mostenire.
Ce pot sa fac sa-mi recapat dreptul de mostenitor, deoarece locuiesc in aceeasi casa, cu mama, unde am locuit si inainte de a pleca in strainatate, impreuna cu tatal si cu sotul meu.
Suport toate cheltuielile de intretinere, iar acum nimeni nu ma ajuta,
Mama imi reproseaza de ce am renuntat la dreptul de mostenitor, pe linie paterna si nu doreste sa semneze actul de vanzare-cumparare, cu care a fost de acord, inainte de venirea mea in Romania, de a locui impreuna cu ea.
Va multumesc anticipat !