avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Castigurile loto din Romania pot fi virate doar in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Castigurile loto din Romania pot fi virate doar in conturi din Romania?

Buna ziua,
Un castig la loterie in Romania, poate fi virat direct in conturi din alte tari(UE sau non UE)?...dupa retinerile impozitelor, bineinteles.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:57, 18 Iulie 2018
Nu, sigur va spun. Doar intr-un cont la CEC BANK si numai la CEC
Buna seara si va multumesc pentru raspuns.
Daca este vorba doar de aceasta banca, operatiunile contului sunt si ele limitate, sau ulterior, pot lichida contul cec si transfera suma in conturi externe?

O seara buna,
sunt banii dvs., puteti face ce doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare cont cec segovia_48 segovia_48 Copiii sunt stabiliți în Spania și primesc alocații de stat pentru copii din România prin doua conturi pentru fiecare din din cei doi copii în parte. ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani moșteniți dintr-un cont cec bank gabriel32 gabriel32 Buna ziua, In urma decesului bunicii, eu și sora mea am rămas mostenitori (avem certificat de Moștenitor) pe bunurile deținute de aceasta printre care ... (vezi toată discuția)
Aport la capital asociatie non-profit ILIEUNGUR ILIEUNGUR Cum se inregistreaza in contabilitate aportul la capitalul unei asociatii profesionale non-profit? Multumesc (vezi toată discuția)