Copiii sunt stabiliți în Spania și primesc alocații de stat pentru copii din România prin doua conturi pentru fiecare din din cei doi copii în parte. Acum 3 ani trebuiau să-și schimbe cardurile dar întrucât nu erau în țară aceste au fost returnate conform procedurii. Acum un an au primit notificări din partea CEC Bank prin care li se comunica anularea contului de card , nu sunt sigur dacă aceasta este formularea. Acum vin în concediu și doresc să scoată o parte din banii care au fost virați în cont pentru copii . Intrebând la agenția CEC la care a fost deschis contul care este procedura mi s-a spus că nu pot scoate doar o parte din bani ci toți , lichidând contul , Atunci banii pentru copii nu vor mai putea fi depuși în același cont , ci deschizând altul , ceea ce presupune timp , de care ei nu dispun . Ce ar trebui să facă pentru a putea primi banii într-un cont , așa cum este normal , dar ei să poată scoate bani ori de câte ori doresc fără a fi necesar lichidarea contului . Pot apela la o altă bancă ? Mulțumesc !
Plata salariilor
AliceS
In ce masura angajatorul, alegandu-si forma si metodele care ii sunt convenabile din punct de vedere financiar ( de ex. o banca preferentiala) poate vira toate ... (vezi toată discuția)
Sesizare banca
mihaelalaura
Buna ziua.
Am si eu o problema care nu stiu cum sa o rezolv.
Am cumparat un apartament acum 3 ani de zile de la niste proprietari care si ei la randul lor au ... (vezi toată discuția)