avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banci

Buna ziua am o intrebare tatal meu a facutun imprumut dupa3 luni a decedat iar eu sunt girant dar mentionez ca mama mea fiind casatorita cu tatal meu si ia pensie de urmas de ce nu ia pus oprire ei si ma executat pe mine in instanta judecătorească.
Buna seara,
pentru ca, dupa cum chiar dvs ati precizat, sunteti girant, adica, raspundeti in solidar cu tatal. Tatal a decedat, astfel ca, dvs, in calitate de girant, ati preluat datoriile imprumutului.
Nu are de ce sa se indrepte impotriva sotiei supravietuitoare, pt ca dansa nu este parte in contract. Odata ce ati semnat ca girant, v-ati asumat plata creditului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumutul ipotecar este obligatoriu să fie preluat de copii, în caz de deces al împrumutatului și coplătitorului? Silviu Gabriel Silviu Gabriel Buna ziua, as dori sa stiu daca la un împrumut ipotecar din anul 2002, in care titularul imobilului sunt părinții mei, in caz de deces imprumutul este ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire dupa dezbaterea succesiunii cristibelciu cristibelciu Hristos a inviat ! Avem urmatoarea speta: tatal decedat in 2005,ramas un apartament, mama si 2 copii. Se dezbate mostenirea pentru toti 3 imediat dupa deces. ... (vezi toată discuția)
Executare silita a unui ctr de imprumut cu garantie imobiliara raduelena raduelena Contractul de imprumut cu garantie imobiliara a fost autentificat la un notariat,inteleg ca are titlu executoriu,acesta a fost garantat cu imobilul mostenit de ... (vezi toată discuția)