avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Probleme cu impozitul auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Probleme cu impozitul auto

Bună ziua am cumparat o masină am toate actele necesare v-c fiscal tot dar primaria refuza sa mi-o treaca la impozit pe motiv ca are sotul datorii e normal eu stiam ca in momentul cand vreau sa o scot de la impozit nu pot dar nici sa o bag la primarie nu merge?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:17, 19 Iulie 2018
Dispozitia in vigoare din codul fiscal prevede ordine de solutionare cereri contribuabil
In situatia dv initial trebuiesc achitate debitele in evidenta si ulterior vor fi perfectate documentele solicitate de dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere fiscal autoturism iacob catalin iacob catalin Va rog sa imi spu sti ca sa scot certificat fiscal pt o masina vândută trebuie plătit impozitul la casa si teren ca sa mi se elibereze fiscalul, mentionez ... (vezi toată discuția)
Refuzare înregistrare fiscal auto primarie Andreyas86 Andreyas86 Buna ziua, mă aflu în situația de a nu putea înregistra fiscal pe numele meu o masina datorită unei amenzi,si o să vă descriu situatia.Am cumpărat o ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverință primărie Suiram88 Suiram88 Bună ziua. Eu și familia mea locuim in străinătate și pentru a ne putea reînnoi CI eu și soția am fost luați în spațiu la adresa cumnatei mele din ... (vezi toată discuția)