avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua

Am avut un incident , care a ajuns la tribunal unde am fost condamnat pentru fuga de la locul accidentului , dupa o intelegere de recunoastere a faptei . In urma acestei intelegeri in care nu s-a specificat nimic despre dreptul meu de a conduce , as vrea sa stiu ce se intampla cu permisul meu de conducere , mi se va suspenda dreptul de conducere pentru o anumita perioada sau mi se va anula permisul de conducere si dupa cat timp as avea dreptul sa procedez pentru a avea dreptul de a conduce pe drumurile publice. Multumesc
Daca ati fost condamnat si hotararea a ramas definitiva, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa LDragosS LDragosS Buna ziua. In septembrie am circulat cu numerele de la masina expirate, drept urmare am primit amenda administrativa 800lei +100lei cheltuieli judiciare. In ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului Feeric2k18 Feeric2k18 Buna ziua. In urma cu doi ani, am condus un autovehicul neavand permis de conducere, si eram sub influenta unei cantitati mici de canabis. In urma incidentului ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicul strain cu itp expirat fara drept de circulatie in romania plus fals, uz de fal si dare de mita taut_m taut_m Buna ziua Am o foarte mare nelamurire. Am incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei pentru comiterea infractiunilor de: -conducerea unui autovehicul ... (vezi toată discuția)