Imi cer scuze daca vi s-a parut ca am intentia sa va atac, dar am sesizat doar din ce spuneti dvs ca ati dori sa primiti mai multi bani pentru chirie in baza faptului ca domnului chirias ii merge bine.
Iar de multe ori, pe acest forum, pe langa problema juridica, persoana care scrie are si o alta nevoie/temere/sentiment care o face sa creada ca prin litera legii se va rezolva. Lucru neadevarat adesea.
Doar doream sa va spun sa nu amestecati cele 2 elemente: bunastarea chiriasului cu pretul zonei. Atat!
Iar legat de profesia mea, va pot spune ca toti liber profesionistii sunt oameni de afaceri deoarece ne administram singuri activitatea: de la contabilitate, vanzari, marketing pana la prestarea in sine a serviciului. Iar traducatorii autorizati lucreaza cu tribunale, avocati, notari, se documenteaza si traduc texte de lege. Acest lucru ii face sa fie un pic mai aproape de gandirea juridica. Un pic.
Succes!
npetrov a scris:
Inteleg ca sunteti traducator nu avocat sau femeie de afaceri. Nu sunt pe acest site sa fiu pusa in colt ci sa aflu pareri bune, costructive.